Kokosolja används numera slut hela världen, ändock den började som ett universalmedel och födoämne i öarna isöderhavet. Det finns jätte- dokumenterat ifall kokosfett och dess hälsoegenskaper, även försåvitt dess förbrukning.
Dokumenterat försåvitt kokosfettets story:
Papua Nya Guinea
Infödda i Papa Nya Guinea äger använt kokosfett i århundraden. Användningsområdena har varit hudkräm, hårvårdsprodukter, åt matlagning. Mot inre och utvärtes infektioner, med mera.
Indien
Kokosfett är en huvudsaklig andel utav ayurvedisk botemedel, en val medicinsk sed som sägs befinna 5000 år mossig. Kokosfettetanvänds i stor utbredning inom ayurvedan, i otaliga annorlunda koppling.
Panama
Befolkning i denna zon sägs kröka ett futtig glas kokosfett om dagen för att gardera sig från sjukdom. Att begagna kokosfett anses påskynda återhämtandet av olika åkommor.
Jamaica
Kokosfett används som en hälso-tonic och anses existera bra för hjärtat. Det är normalt det första läkemedlet som ges oavsett vilken liksom utav sjukdom det än gäller.
Nigeria, Somalia, Etiopien,
En olja som är ofta likt kokosfett (palmkärnolja) är den mest populära i hävdvunnen förbrukning. Oljan kan donera lindring och vite från uppemot all typer av sjukdomar, säger man.
Samoa
På samoa används kokosfett flitigt som botemedel mot sjukdomar och utvärtes skador. Mödrar smörjer samt in ens avkomma med kokosfett, för att greppa dem fria från infektioner och blemmor. Tandsprickning hos unge lindras samt med att varsamt massera in kokosfett uppe på tandköttet.
Thailand
Kokosfett är den viktigaste oljan, som används bland annat i matlagning. Kokosmjölk och kokosgrädde är samt någon meningsfull del i kosten. fettet används även mycket som kosmetika och medikament.
Central-och Sydamerika
I kustnära områden i denna trakt, används kokosfett som både födoämne och läkemedel.
Filippinerna
Igenom att placera kokosfett i håret hålls det skinande tjockt och bäckmörkt, även högt upp i åldrarna. Anses påskynda läkningen utav brännskador, skärsår, blåmärken. Masseras tillika in i värkande leder och muskler.
Indonesien
Hära används kokosfett för att greppa håret och huden välmående och strong. Änvänds samt i matlagning.
Kokosfett med oss i väst
Kokosfettet äger orättvist blivit framstående som ett illa späck med forma av att det är mättat. Sak är att det är den kanalje av mättat grymt som är meddellångt och med andra ord sänker kolesterolet, inte höjer det. Kokosfett har använts i ayurvedisk och indisk folklore-medikament i tusentals år, för att täcka från flertal sjukdomar. Så att det ses som ohälsosamt är missgärning och någon grav feltolkning. Skada man ska vara ordentlig med att tjacka ett inte dåligt flottigt från hälsokostaffären, inte det processade i normala matvarubutiker.
Tidsenlig medicinsk vetenskap äger rön att kokosfett riktig kan freda till hjärtsjukdomar, diabetes, lever-och njursjukdomar, benskörhet, tandvärk och hudinfektioner.
Det lindrar också symtom i anknytning med sjukdomar som pankreatit, cystisk fibros, kronisk inflammation, prostataförstoring, Crohns sjukdom, ulcerös kolit, magsår, förstoppning, psoriasis, eksem och dermatit.
Kokosfett fortsätter att överraska läkare genom sin potential att slå ihjäl virus som influensa, herpes, mässling; bakterier i lunginflammation och urinvägsinfektion; svampar och jäst som candida och ringorm.
Kokosfett Och Viktminskning
Är du änslig att du ska spankulera upp i betydelse av kokosfett? Det ämna du icke finnas! Kokosfett är tvärtom ett effektivt sätt att spankulera ner i vikt uppe på, ty den ökar ämnesomsättningen. Och ju bättre ämnesomsättning, deso fler kalorier åstadkommer man av med. Kokosfett förvandlar också späck till ork, vilket någon en anna skäl att äta den för att hålla vikten.

Att hava ett livlig ämnesomsättning åstadkommer också att dina skador läker och reparerar sig snabbare, och minskar risken för inflammation.

If you adored this information and you would like to obtain more facts pertaining to kallpressad kokosfett kindly browse through our page.